Терапии

ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ И  МАСАЖ ЦЯЛО ТЯЛО „МЕД И МЛЯКО-SEASTARS”- 60мин

Предпочитана  в древен Рим терапия,която премахва стреса, ревитализира и  пречиства организма от токсините и шлаките. Млякото и медът са сред най-ценните съставки, с които ни е дарила природата. Обединени в козметиката, те са чудесно средство за поддържане на кадифено гладка кожа.

За терапията се използва уникална разработка на БАН -продуктите SEASTARS- 100% натурални и доказано  лечебни. Медът  и млякото в съчетание със стабилизирана Поморийска луга действат благотворно на кожата и целия организъм .

Това е един вълшебно релаксиращ масаж на цялото тяло с мед и мляко, богати на протеини, минерали, витамини и активни биологични вещества, които стимулират елиминирането на токсините, почистват кожата, стимулират кръвообръщението и лимфопотока.

Еликсир за цялото тяло – омекотява, подхранва и придава блясък на кожата

Таласо SEASTARS терапия за лице за проблемна кожа- 40мин

Терапия за чувствителна и проблемна кожа с активно противовъзпалително и антибактериално действие. Повлиява оздравително акне и премахва черни точки, стяга порите.

Действието е дълбоко почистващо , минерилизиращо и успокояващо действие.

Осъществява се детоксикация. Кожата се регенерира, хидратира и тонизира.

Изполват се натурални продукти, съдържащи лечебна Поморийска кал, морски минерали и микроводорасли.

Резултатът от терапията е усещане за млада, гладка и еластична кожа със сияен вид.

SEASTARS ТАЛАСО- ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ- 50 мин.

Уникална мултифункционална терапия с доказан  козметичен, профилактичен и лечебен ефект.

За терапията се използва уникална разработка на БАН -продуктите SEASTARS- 100% натурални и доказано  лечебни.

Почиствава и минерализира  кожата в дълбочина. Въздейства противавъзпалително и регенериращо. Стимулира отделянето на хормона на щастието.

Процедурата е със силно антиоксидантен и   детоксикиращ ефект. Подобряват се клетъчните функции.

Обработените по време на терапията зони в резултат са с видимо тонизиран и сияен вид.

Подходяща грижа за всеки тип кожа особено за уморена или  към склонна към образуването на бръчки.

Една 50минутна изкушаваща наслада за лице, шия и деколте с бърз видим разкрасителен  резултат .

АНТИСТРЕС РЪЧЕН SEASTARS ТАЛАСО  МАСАЖ

НА ЦЯЛО ТЯЛО – 60 мин.

Масажна таласо терапия със стабилизирана черноморска луга и макроелементи. За терапията се използва уникална разработка на БАН -продуктите SEASTARS- 100% натурални и доказано  лечебни.

Разтвор на стабилизирана черноморска луга съдържаща богат, важен във физиологично отношение минерален състав (300 – 350 гр/л), включващ всички макрокомпоненти (включително магнезиеви соли до 295 гр/л), микрокомпоненти, микроводорасли и биологично активни вещества характерни за Поморийското и Бургаско солени езера.
Магнезият е биогенен елемент, полезен за човешкия организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.

Под въздействието на масажа цялото тяло се релаксира и тонизира. Мускултурата се отпуска и напрежението изчезва. Минералните вещества и микроелементите проникват дълбоко в кожата на цялото тяло, хидратират я и я ревитализират.

Целия организъм осезаемо се освежава и се подобрява неговата  жизнеността.

Рефлексотерапия за детоксикация, повишане на жизнения тонус и повишаване на имунитета

Представяме ви иновативна рефлексотерапия с рехабилитационно-терапевтичната система MIGUN.Само в рамките на 20 минути, без да се събличате MIGUN осъществява дълбочинна акупунктура на ниво клетка- чрез перпендикулярно въздействащи дълговълнови инфрачервени лъчи, акупресура със специално вградени панели и детоксикация на огранизма чрез отрицателни йони.MIGUN е биологичен, индиректен,безопасен и ефикасен метод за всякакви възрасти.

Какво е рефлексотерапия?

Още древните египтяни, китайци и японци са знаели, че съществуват зони и точки по кожата, свързани по определен начин с всеки орган и част на човешкото тяло. Днес ние знаем, че тази връзка се осъществява чрез нервната система. Когато тези зони и точки се масажират се стимулира и подобрява функцията на съответния орган. Зонотерапията разделя човешкото тяло на 10 зони, така че във всяка или в няколко от тях се намират определени органи на тялото. Според тази теория съществуват 10 енергийни канала, които вървят вертикално от вътрешните органи към повърхността на тялото, в областта на стъпалата и дланите. Всеки орган, жлеза или част от човешкия организъм, разположени в една зона, имат рефлексогенни зони в областта на ходилото или дланта. Болезнеността в дадена област означава, че има напрежение или запушване в някоя част на тялото в съответната зона, което пречи на енергийния поток и води до увреждане на определени структури.

Рефлексогенния масаж нормализира енергийния поток и обмяната на веществата, активизира кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции, увеличава еластичността на кожата и действа общо укрепващо.Премахва замърсяванията-детоксикация.Повишава производството на колаген.Възстановява органичната независимостна нервите.Премахват се ставни и мускулни болки.Повишава имунитета.Рефлексотерапията се препоръчва за профилактика/повишаване на жизнения тонус/ или при наличие на долуизброените здравословни проблеми.

Показания за провеждане на рефлексогенен масаж.

– Неврологични състояния и заболявания: радикулит, дископатия, световъртеж, безсъние, лесна уморяемост, склонност към депресивни състояния, нервнопсихически стрес, главоболие, заекване, лицева невралгия и други.

– Заболявания на дихателните пътища и белия дроб: вирусни и бактериални инфекции на ларинкса, трахеята и бронхите, хроничен бронхит, бронхиална астма.

– Кожни заболявания: екзема, акне.

– Опорно-двигателни заболявания: мускулна атрофия и други мускулни проблеми, артрозни заболявания.

– Храносмилателни заболявания: колит и запек, гастрит, безапетитие.

– Пикочно-полова система: нередовна и болезнена менструация, смъкната матка, нарушения в бъбречната функция, възпаление на пикочния мехур, импотентност

– Заболявания на сърцето и кръвоносните съдове: лабилно (високо или ниско) кръвно налягане, хемороиди и разширени вени.

– Ендокринни заболявания: диабет, нарушена функция на щитовидната жлеза.

– Жлъчно-чернодробни заболявания: нарушена функция на черния дроб и стеатоза, хронично възпаление на жлъчния мехур, дискинезия на жлъчните пътища.

– Проблеми с очите и ушите

– Трансдермален-антистрес масаж на цяло тяло с морски кристали и натурални аромо масла

Масаж на цялото тяло, чрез който се активира  кръвообръщението и се подобрява  обмяната на веществата. Ексфолират се и се почистват   мъртвите клетки, изглажда се  епидермиса . Терапията гарантира тотално освобождаване от среса , релаксира организма и   придава на кожата на цялото тяло блясък и копринена мекота.
Морските  солени кристали притежават много полезни свойства.

Доказано е, че поддържат функциите на човешкия организъм, като укрепват имунната система, стабилизират сърдечния ритъм и регулират кръвното налягане. Този еликсир на природата  буквално изсмуква шлаката от клетките, без да пресушава кожата. Освен това, тази процедура успокоява нервите, облекчава напрежението и умората.

Подобрява се  тонуса на кожата ви и се изравнява нейния релеф. Обменните процеси се задвижват на по-бързи обороти и  се повишава жизнеността на клетките.

Етеричните масла идеално допълват действието за  регулиране  обмяната на веществата като се отстраняват задържаните течности,  премахват се  токсините и подобряване  кръвообръщението и обменните процеси.

Терапията е подходяща както за жени, така и за мъже от всяка възраст. Изключително препоръчителна е за този период от годината, тъй като помага на организма да се реновира и адаптира към предстоящата смяна на сезона.

Помогнете на организма да функционира правилно, за да можете да черпите повече енергия, да работите или изпитвате задоволство от това, което правите по-дълго време.

– Аромотерапевтичен ритуален масаж по японска методика

Уникална масажна терапия с комплексно вдействие. Използва се съчетание от масажни ритуални  източни терапевтични техники и етерични масла. Терапията обхваща цялото тяло. Акцентът  на въздействие са скалпа и лицето. Извършват се почистване, дълбочинно почистване, точков масаж, дренаж и същински масаж. Ефекта е придобиване сияен вид на лицето, а тялото е релаксирано и тонизирано. Комбинацията от ритуални техники и аромотерапия поражда чувството за блаженство и хармония.

Едновременното въздействие на японски ритуален масаж и лечебното въздействие на етеричните масла стимулира и ревитализира всяка една точка от организма и гарантира езотерична наслада.

Почувствайте се като принц или принцеса поне за 90 минути. Заслужавате го!

– Скенар-терапия

Приложение на СКЕНАР-терапиятa

Натрупаният огромен практически опит показва, че почти няма болест, която да не се повлиява благоприятно от тази терапия. Ефективността достига средно 90% (при 60% – пълно клинично оздравяване, а при 30% – значително намаляване на оплакванията и подобряване на общото състояние).

Използването на СКЕНАР е показано във всеки стадий от лечението на заболяванията на:

Опорно-двигателния апарат – болки в мускулите и ставите, спортен травматизъм;

Нервна система – болки и други заболявания на гръбначния стълб (дископатии, ишиас), невралгии, постинсултни състояния, парези, неврози, нарушения на съня;

Храносмилателна система – гастрити, язви, колити, хроничен запек, дискинезии на жлъчния мехур;

Дихателна система – синузити, фарингити, хронични и спастични бронхити;

Отделителна система – пиелонефрити, цистити, бъбречно-каменна болест;

Гинекологични заболявания – възпалителни, дисменорея, функционално безплодие;

Кожни, очни, ендокринни болести и много други.

Общите СКЕНАР-процедури укрепват имунната система, повишават устойчивостта на организма, подобряват работоспособността и жизненият тонус и като цяло оказват благотворно влияние върху здравето. Постига се отлично и бързо възстановяване след стрес, физическо и умствено натоварване.

– Шиацу-Медотерапия

Медотерапията представлява цялостен природен метод на лечение, който съчетава специфична масажна техника с изключителните лечебни качества на пчелния мед. Целта е отстраняване на натрупаните токсини от тъканите на организма.

Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм, като е особено ефективен при артроза, белодробни заболявания, чернодробни болести, главоболие, безсъние, депресии, синдром на хроничната умора и др. Много е подходящ за пушачи и за хора изложени на негативни фактори в ежедневието си.

Медотерапията се използва и като козметична процедура. Освен, че е много калоричен и се усвоява изключително добре от организма, медът е и добре познат като естествен антибиотик. Това прави медотерапията много подходяща за подхранване на най-големия орган в човешкото тяло – кожата. След масаж с мед кожата е свежа, тонизирана и дълбоко почистена.

В сърцето на Пловдив се случват много вълнуващи неща !

Полъх на освобождаваща екзотика  предлага център Лоби, където единствено можете да се насладите на ШИАЦУ-МЕДОТЕРАПИЯ.

Цялата Менделеева таблица през погледа на Изтока! Милиони пчели събират от стотици цветя десетки вълшебни природни вещества в концентрирана форма, за да пречистят тялото Ви и да го дарят с целебни сили. В комбинация със стимулиране на конкретни енергийни точки, познати в далечния Изток от хилядолетия,  чудотворната терапия става още по-ефективна.

Практически терапията е много повече от масаж, защото ръцете не се плъзгат, а се залепят, притискат и отлепят с последователни движения по намазаното с мед тяло като лечебни вендузи. Така  уморената кожа поема жадно десетки лековити природни елементи на меда, цяла Менделеева таблица, и се пречиства от токсините. Тялото допълнително се стимулира с източен ШИАЦУ масаж в множество точки на ходилата и дланите, които контролират правилното функционирането на всички органи и снабдяването им с кислород. Ставни и мускулни болки изчезват, а Вие сте пречистени и отпочинали чрез мощта на Природата и на източната философия!

Шиацу е древен източен  метод за въздействие върху организма чрез акупресура. Лекарите в Китай се занимават с точков масаж от хилядолетия, като използват акупунктура  редом с акупресура, за да въздействат на енергийния поток. През 20-е години на XX век японски лекари разработват метода метода шиацу, който съчетава масаж с пръсти върху активните точки (известен като цубо) с техники като масаж с длани и разтягане на мускулите Още древните египтяни, китайци и японци са знаели, че съществуват зони и точки по кожата, свързани по определен начин с всеки орган и част на човешкото тяло. Днес ние знаем, че тази връзка се осъществява чрез нервната система. Когато тези зони и точки се масажират се стимулира и подобрява функцията на съответния орган. Зонотерапията разделя човешкото тяло на 10 зони, така че във всяка или в няколко от тях се намират определени органи на тялото. Според тази теория съществуват 10 енергийни канала, които вървят вертикално от вътрешните органи към повърхността на тялото, в областта на стъпалата и дланите. Всеки орган, жлеза или част от човешкия организъм, разположени в една зона, имат рефлексогенни зони в областта на ходилото или дланта. Болезнеността в дадена област означава, че има напрежение или запушване в някоя част на тялото в съответната зона, което пречи на енергийния поток и води до увреждане на определени структури.

– Масаж по време на бременност

По време на бременост женското тяло претърпява промени,някои от които са причина за стрес и дискомфорт.
Масажът е перфектен начин за намаляване на стрес и подобряване на  физическото състояние.

1. Масажът помага на майчиното тяло да се освободи от отпадни продукти , чрез лимфна, кръвоносна системи – редуцира се умора,повишава се жизненост.

2. Подпомагайки кръвообращението, масажът намалява натоварването на сърцето на майката и помага кръвното да е в норма.

3. Мускулен дискомфорт – крампи,напрежение, втърдяване, може да бъде облекчен.

4. Масажът помага за освобождение от млечна киселина и други продукти на обмяната на веществата, предизвикващи умора.

5. Масажът може да успокои депресия и раздразнителност, които са резултат от хормонални промени.

6. Облекчава много от обичайни за бремеността проблеми като болки в гърба, схващане на врата, крампи на подбедриците, главоболие, отоци, болезнени и отекли глезени и стъпала.

7. Масажът засилва местно и общо кръвообращение, по този начин на клетъчно ниво майката и плода получават повече кислород и хранителни вещества – това означава повече виталност и по-малко умора за майката,по добро хранене за бебето.

8. Масажът стимулира секреторна функция на ендокринни жлези, което помага за стабилизиране на хормонално ниво.

9. Релаксира напрегнати мускули и тонизира слаби, подобрява еластичността на мускулите.

10. Подобрява подвижнастта на ставите и на опорно двигателния апарат.

11. Масажът успокоява нервното напрежение-майката има здрав сън. Лекарите са единодушни ,че спокойна майка има леко раждане.

12. Масажът след раждане намалява стреса от родилния процес и възвъръща силата на родилката.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА МАСАЖ: ПОВРЪЩАНЕ,ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА,БОЛКИ В КОРЕМНАТА ОБЛАСТ,ДИАРИЯ,МАЛИГНЕНИ СЪСТОЯНИЯ,ДИАБЕТ,ДРУГИ ПО ЛЕКАРСКА ПРЕЦЕНКА

Comments are closed.