ТРАНСДЕРМАЛНЕН АНТИСТРЕС МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С МОРСКИ КРИСТАЛИ И НАТУРАЛНИ АРОМО МАСЛА

Продължителност: 70 мин.

Масаж на цялото тяло, чрез който се активира  кръвообръщението и се подобрява  обмяната на веществата. Ексфолират се и се почистват   мъртвите клетки, изглажда се  епидермиса . Терапията гарантира тотално освобождаване от среса , релаксира организма и   придава на кожата на цялото тяло блясък и копринена мекота.

Морските  солени кристали притежават много полезни свойства. Доказано е, че поддържат функциите на човешкия организъм, като укрепват имунната система, стабилизират сърдечния ритъм и регулират кръвното налягане. Този еликсир на природата  буквално изсмуква шлаката от клетките, без да пресушава кожата.

Освен това, тази процедура успокоява нервите, облекчава напрежението и умората.

Подобрява се  тонуса на кожата ви и се изравнява нейния релеф. Обменните процеси се задвижват на по-бързи обороти и  се повишава жизнеността на клетките.

Етеричните масла идеално допълват действието за  регулиране  обмяната на веществата като се отстраняват задържаните течности,  премахват се  токсините и подобряване  кръвообръщението и обменните процеси.

Терапията е подходяща както за жени, така и за мъже от всяка възраст. Изключително препоръчителна е за този период от годината, тъй като помага на организма да се реновира и адаптира към предстоящата смяна на сезона.

Помогнете на организма да функционира правилно, за да можете да черпите повече енергия, да работите или изпитвате задоволство от това, което правите по-дълго време.

This entry was posted in Терапии. Bookmark the permalink.

Comments are closed.